maanantai 17. maaliskuuta 2014

Autohifi oppitunti

Meillä kävi maanantaina 3.3.-14 powersetin omistaja pitämässä luennon autohifeistä. Opimme mitä tarvitaan laadukkaaseen äänentoistoon autossa, ja mitä ja miten kuuluisi asentaa.

Powersetin omistajalla oli paljon palkintoja haalinut seat ibiza fr. Auton hän oli rakentanut siististi alkuperäisyyttä kunnioittaen ja lähes kaikki oli piilossa. Peräkontin vararengastilaan oli upotettu monta subbaria ja kaiutinta sekä vahvistinta ja päällä oli vahva pleksi levy. Kaiken sai piiloon tavaratilanmatolla ja tilavuus ei pienentynyt. Loistava ratkaisu siis. Etuovissa siististi parit laadukkaat erillissarjat. 

Auto oli eristetty kauttaaltaan 2-4 kerroksisilla eristeillä. Äänieristys on tärkein saavuttaakseen laadukkaan lopputuloksen. Sen huomasi kun auto laitettiin soimaan täysiä ja ovet lyötiin kiinni ei ulos kuulunut mitään, mutta sisällä soi erittäin kovaa, selkeästi ja puhtaasti. Täydellinen paketti.

Laitamme omaan projektimme ford fiesta st jonkulaisen äänentoistojärjestelmä ja kehitämme hyvän ratkaisun. Tätä voi seurata tulevaisuudessa asentajakillan projekti sivulta ja tässä linkki 

http://asentajakilta.wikispaces.com/projekti_1